KSI-HYTTA

KSI-hytta er den minste av OSIs to hytter i Nordmarka. Den er ubetjent, og egner seg utmerket til seminarer, sosiale sammenkomster og fester. OSI sine medlemmer og studenter har fortrinnsrett på leie av hytta, men den er ellers åpen for alle f.eks. skoleklasser og bedrifter.

Beskrivelse
Hytta har 28 sengeplasser fordelt på sju rom i en egen seksjon. Her finnes også to vaskerom (håndvasker og speil) og to tørkerom. I hyttas store stue finnes sofagrupper, spisebord og stoler, stor peis og stereoanlegg. Kjøkkenet har godt med benkeplass, stort kjøkkenbord, oppvaskmaskin og to komfyrer. Hytta er fullt utstyrt med bestikk, dekketøy, kasseroller og kjøkkenredskaper for ca 30 personer. I kjelleren ligger dusjene og badstua. Det er utedo ca 25 meter fra hytta. Det er gratis ved til fyring på hytta.

OBS: Drikkevarer er ikke lenger å fås kjøpt på hytta.

Beliggenhet
KSI-hytta ligger ved Slakteren, rett over veien for Nordmarkskapellet.

Adkomst
Fra Sognsvann stasjon (Sognsvannsbanen): ca. 8 km. Fra Voksenkollen stasjon (Holmenkollbanen): ca. 5 km.
Hvis man ønsker å kjøre ut må man søke Friluftsetaten om kjøretillatelse god tid i forveien. Vi gjør oppmerksom på at kjøretillatelse er vanskelig å få, og noe som kun gis unntaksvis ved spesielle tilfeller.

Utleie
Utleie av hytta skjer fra OSI-kontoret. Send en e-post til daglig-leder@osi.no for booking eller spørsmål. I juli er kontoret stengt, og det er da ikke mulig å foreta nye reservasjoner av hytta.

For våren er hytta reservert for bestilling til OSI-gruppene frem til 15. desember. Etter dette kan alle som ønsker reservere. For høsten gjelder det samme frem til 15. mai.

Priser
Alle opphold faktureres med en grunnpris på 1500 kroner for hele oppholdet. I tillegg kommer det et pristillegg per person per natt. Dette tillegget pr. natt pr. person varierer som følger:
OSI-medlemmer: 100-
SiO-studenter: 150,-
Andre: 200,-

Ved booking aksepterer man at man har ansvaret for at hytta behandles forsvarlig under leieperioden, at renhold ved utsjekk gjøres nøye og vilkår for avbestilling overholdes. Hærverk eller skade på hytta vil bli etterfakturert i henhold til reparasjonsutgifter. Avbestilling av reservert hytte må skje innen tre uker før leieoppholdet starter. Om dette ikke overholdes, vil det faktureres et avbestillingsgebyr på kr 1500, tilsvarende grunnpris.

Historikk og drift
KSI-hytta ble bygget i 1962 for Kvinnelige Studenters Idrettsklubb (KSI). OSI tok over hytta da KSI ble slått sammen med OSI på 80-tallet. I dag står daglig leder i OSI for utleie av hytta, mens friidrettsgruppa står for vedlikehold og teknisk drift.

Kalenderen under viser tilgjengelighet for KSI-hytta. Send mail til daglig-leder@osi.no for booking.
Er ikke KSI-hytta ledig i den perioden du ønsker å booke den? Sjekk tilgjengeligheten på vår andre hytte, Studenterhytta.

Powered by: Bloc