Prøvetreninger og uttak høsten 2016

Nysgjerrig på hva det egentlig er OSI kan by på? Vi lar deg naturligvis teste ut ting og de fleste av gruppene våre arrangerer derfor gratis prøvetreninger noen uker nå i semesterstarten. Her finner du oversikten over hva du kan teste ut og når i løpet av de neste ukene! Denne vil bli fortløpende oppdatert.

For grupper med laguttak (ballidrettene) eller grupper med nivåinndeling anbefaler vi at du tar kontakt med det aktuelle gruppestyret på forhånd, for å forhøre deg om hvilken trening det passer best at nettopp du dukker opp på. Kontaktinformasjon direkte til hver enkelt gruppe, kan du finne her.

Alle er velkomne, uansett nivå, eller mangel på sådan! Med 33 ulike aktiviteter på ulikt nivå garanterer vi at vi har noe for alle! Gleder oss til å møte nettopp deg 😀

 

SIO_idrett-26