Bergesen-støtte til OSI-hytta

Studenterhytta er bygget i 1947 og det er stadige behov for vedlikehold, ikke minst for å holde en standard som gjør hytta mest mulig attraktiv for bruk. De siste årene har blant annet dusj, garderobe og soveværelser fått en grundig oppgradering.
Hyttas kjøkken, oppholdsrom og spisesal trenger å bli pusset opp. OSI er veldig fornøyd med at Bergesenstiftelsen ser verdien av at hytta kommer i god og moderne stand, og at de har valgt å støtte dette prosjektet.
– Dette gjør at vi kan løfte hodet litt over det ordinære vedlikeholdet på hytta, og få gjort en skikkelig jobb med noen nødvendige oppgraderinger. Vi er uendelig takknemlige overfor Bergesenstiftelsen for at de har valgt å støtte oss, sier leder Lars Sætren i OSIs driftsstyre.

– Vi har stor tro på at brukerne av hytta kommer til å merke en positiv forskjell, og både bestyrerne og ledelsen i OSI klør i fingrene etter å komme i gang med prosjektet.

OSI-hytta bergesenstiftelsen